Horváth Tamás édesapjának nagyon fáj, hogy a fia nem tartja a családdal a kapcsolatot. 

Eddig sem volt jó kapcsolat Horváth Tamás és az apja között, de az elmúlt hónapokban csak mélyült a közöttük húzódó szakadék. Az énekes apja, Horvtáh János azt állítja, Tomi a fejét is elfordítja, ha meglátja, de a testvéreivel sem beszél.

Horváth Tamás apja nyilatkozott kapcsolatukrólForrás: Koncz Márton

Elfordítja a fejét a fiam, ha meglát" - mondta Horváth János, aki szerint a közöttük lévő harc azzal kezdődött, hogy Tomi megharagudott rájuk, amiért ők tartották a kapcsolatot egy korábbi barátnőjével. Remélte, hogy a koronavírus miatt kialakult helyzet enyhít majd a viszályon, de ez nem történt meg. 

"Sajnos nem így történt, sőt, rosszabb is lett a kapcsolatunk. Legutóbb három-négy hónappal ezelőtt próbáltam hívni, de fel sem vette a telefont. Pedig csak szerettem volna figyelmeztetni, mint - ahogyan az egy apa kötelessége -, hogy szerintem nagyon rossz irányba indult el. Az állandó harc mindenkivel, hogy még a korábbi kenyéradó gazdájának, a TV2-nek is nekiment, nagyon nem jó. Azt látom, hogy tönkre fogja tenni a karrierjét és azt annak ellenére sem kívánom neki, ha soha többé nem áll szóba velem" - árulta el a Blikknek az apa, akinek az fáj a legjobban, hogy Tomi a testvéreivel sem beszél. Ezt mindenki nehezen viseli, de a 8 és fél éves Beninek a legrosszabb. 

"Hatéves volt, amikor utoljára beszélt vele, akkor azzal búcsúzott tőle, hogy majd hívja fel. Persze, mert a hatévesek csak úgy telefonálgatnak. Ő a felnőtt, neki kellene keresnie egy gyereket. Szegény Beninek nagyon hiányzik, isteníti a testvérét, ám amikor azt kérdezik tőle, miért nem találkoznak, szomorúan csak annyit mond, hogy Tomi sokat dolgozik" - mondta János, aki azt állítja, Tomi a benzinkúton dolgozó húgával csak akkor beszélget, ha egyedül érkezik. 

Ha a felesége ott van, akkor úgy csinál, mintha nem ismernék egymást. Tudom, hogy kígyót-békát mond rólunk mindenkinek, azt terjeszti, a pénz miatt romlott meg a viszonyunk, de nekünk nincs szükségünk Horváth Tamás pénzére. Neki azonban egyszer szüksége lesz a családjára. Remélem, egyszer belátja és az én ajtóm nyitva áll" - mondta.