Mélyen dekoltált fürdőruhába csomagolta formás idomait Bochkor Gábor exe, Alexandra - Fotó

Demeter Alexandra szexi dögös ex-barátnő bikini nyaralás Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor eltitkolt ex-barátnője, Dr. Demeter Alexandra épp jól megérdemelt nyaralását tölti, azonban követőiről sem feledkezett meg: a szépség ezúttal mélyen dekoltált fürdőruhában mutatta meg bájait.

Nyár elején robbant a hír, miszerint Bochkor Gábor nem vállalta fel kapcsolatát Demeter Alexandrával, aki korábban a Survivor játékosa volt. A lány megelégelte a dolgot, és ország-világ előtt felvállalta történetüket, erőt adva ezzel más, vele egy cipőben járó hölgyeknek.

Alexa két éven át alkotott egy párt a rádióssal, mostanra azonban úgy fest, túltette magát Bochin, és újra rátalált a szerelem. Nos, pasik ide vagy oda, egy dolog biztos: a gyógyszerész eszméletlenül dögösen fest, alakja pedig pofátlanul tökéletes. Alexandra ezúttal egy mélyen dekoltált, fekete fürdőruhában mutatta meg sportos formáját és kerek melleit, a férfi rajongók legnagyobb örömére ráadásul elölről és hátulról is láthatjuk őt. Íme:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.