Komoly döntésre szánta el magát II. Erzsébet királynő Harryékkel kapcsolatban: ez mindent megváltoztat majd

Forrás: AFP/Chris Jackson -
Meghan Markle botrány Harry herceg II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet úgy döntött, hogy a jövőben egyáltalán nem foglalkozik Meghan és Harry hadakozási kísérleteivel. Továbbra sem szakítja meg velük a kapcsolatot, de a minimálisra csökkenti a kommunikációt a párral.

II. Erzsébet megelégelte, hogy Harry és Meghan állandóan próbálja besározni a királyi családot, ezért úgy döntött, hogy taktikát vált és a különféle nyilvános gesztusok helyett teljesen kizárja az életéből a párt.

Jövőre a királynő uralkodásának 70. évfordulóját ünnepli majd Anglia, a pletykák pedig a napokban arról szóltak, hogy Harryt és Meghant egyszerűen nem fogják meghívni a nagy ceremóniára. Úgy tűnik azonban, hogy meghívás mégis lesz, mivel a család nem akar újabb háborút szítani.

II. Erzsébet a jövőben teljesen ignorálja a hercegi párt Forrás: AFP/Chris Jackson

Mindenesetre a királynő a jövőben egyszerűen ignorálni kívánja őket, így pedig a médiaharcokban egyre kevesebb muníciója marad majd Harrynek és Meghannek - írja az Express.

A koronavírus a királyi családot sem kímélte: hatalmas veszteség érte II. Erzsébetet

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.