Gyönyörűek és sikeresek, de nem találják az igazit: íme, az örök szingli világsztárok

házasság szingli párkapcsolat világsztár magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztárok sokban különböznek a hétköznapi emberekétől, ám életük ugyanúgy tele van csúnya válásokkal és gyönyörű esküvőkkel, mint bárki másé. Egyre gyakoribb, hogy Hollywood csillagai többször is házasodnak, majd elválnak, de olyanok is akadnak, akik egyáltalán nem hisznek a gyengéd érzelmekben. 

Sőt, olyan hírességek is vannak, akik ránézésre maximálisan megérdemelnék a boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolat ajándékát, mégis úgy tűnik, mintha nem találnák az igazit. Pedig azt gondolnánk, hogy a világsztároknak még a párkeresés is könnyebb, hiszen szépek, gazdagok és övék világ. Ez azonban sajnos nem mindenki esetében van így.

Drew Barrymore

Bár Drew már 16 évesen menyasszony volt, sajnos, szakítottak akkori párjával. Ezt követően ugyan férjhez ment, de a frigy mindössze 19 napig tartott. A későbbiekben is voltak komoly kapcsolatai, és még két alkalommal kimondta a boldogító igent, mégis, 6 éve szingliként éli az életét. Egy műsorban elmondta, számol azzal, hogy talán már soha nem lesz tartós kapcsolata.

Drew Barrymore egy műsorban elmondta, hogy talán már soha nem lesz tartós kapcsolata Forrás: Getty Images/FilmMagic

Chris Evans

Bár Amerika kapitányt sok hírességgel hozta össze a sajtó, kiderült, hogy a feltételezett kapcsolatok nagy rész alaptalan szóbeszédnek, vagy csupán baráti viszonynak bizonyult. Chris Evansnak volt két komoly kapcsolata, azonban mindkettő szakítással végződött.

A színész már évek óta egyedülálló, és egy interjúban mesélt arról, hogy mi ennek az oka:

"Mindig nagyon független srác voltam. Egyedül campingezni az egyik kedvenc hobbim. Szeretek olyan személlyel lenni, akinek megvannak a saját dolgai, tudod? Ha olyan valakivel vagyok együtt, aki csak úgy alkalmazkodik az én életemhez, nekem az túl fullasztó."

Chris Evansnak volt két komoly kapcsolata, azonban ezek szakítással végződtek Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Charlize Theron

A színésznő 8 évig komoly párkapcsolatban élt. 2015-ben randizni kezdett Sean Penn-nel, azonban a köztük lévő kapcsolat is megszakadt. Egy interjúban elárulta, hogy - bár szeretné -, azóta sem volt komolyabb randija. Úgy érzi, hogy sokan nem merik elhívni randira, így nincs könnyű dolga a szerelem terén.

Charlize Theron úgy érzi, hogy sokan nem merik elhívni randira Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain

Tom Cruise

Bár a többszörös Golden Globe díjas színész felesége volt Mimi Rogers, Nicole Kidman és Katie Holmes, és 3 évig partnere volt Penélope Cruz, mégis szingliként él évek óta. Egészen megdöbbentő, hogy a világ legcsodálatosabbnak ítélt női voltak a társai, mégsem találta meg egyikükben sem az igazit.

Tom Cruise szingliként él évek óta Forrás: AFP/Alex Edelman

Diane Keaton

Az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő Woody Allennel, Al Pacinoval és Jack Nicholsonnal is járt, mégsem állt soha oltár elé. Korábban nyilatkozott a szerelmi életével kapcsolatban:

„Szeretem a férfiakat, a társaságukat, imádok évődni velük. De megosztani egy életet? Az teljesen más világ. Ahhoz szerintem kompromisszumot kell kötni és realistának lenni. Sosem tudnám megtenni. Soha."

Bár nem ment férjhez, ötvenéves korában két gyereket is örökbefogadott.

Az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő, Diane Keaton soha nem állt oltár elé Forrás: FilmMagic/2017 Jason LaVeris/Jason Laveris

Jennifer Aniston

A színésznőnek mindig hosszú távú, komoly párkapcsolatai voltak. Brad Pittel volt a leghíresebb a viszonya, azonban ez a házassága válással végződött. Később újra férjhez ment, de ez a házasság sem örökre szólt. Jennifer gyakran hangsúlyozza, hogy nem csak akkor boldog, ha van mellette valaki. „Teljesek lehetünk egy társsal és nélküle is, gyerekkel és gyerek nélkül is."

Jennifer Aniston gyakran hangsúlyozza, hogy nem csak akkor boldog, ha van mellette valaki Forrás: AFP/Rich Fury

Susan Sarandon

Az egykori modell élete során sok férfival randizott, azonban soha nem sikerült megtalálnia az igazit. A színésznő korábban állt már oltár elé, de házassága válással végződött. Szerelmi életével kapcsolatban a következőt nyilatkozta: „A szingli élet sokféle volt már számomra. Traumatikus és izgalmas. Egy dolog viszont nagyon világos, méghozzá az, hogy az életedre, a kapcsolataidra és mindenre úgy kell gondolnod, mint egy élő organizmusra. Folyamatosan változik, fejlődik."

Susan Sarandon élete során sok férfival randizott, azonban soha nem sikerült megtalálnia az igazit Forrás: FilmMagic/2017 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin

Jane Fonda

A 83 éves színésznő három alkalommal is az oltár elé állt, emellett számos fiatal fiúval randizott, mégsem sikerült egy életre elköteleznie magát. Elmondása szerint élvezi a szingli életét. „Nem gondolom, hogy ez szörnyű lenne, hiszen a magányt is szeretheti az ember."

Jane Fonda elmondása szerint élvezi a szingli életét Forrás: Kevin Mazur/WireImage

Al Pacino

Bár a szakma egyik legnagyobb alakja sosem vetette meg a nőket, és mindig voltak románcai, amelyeket nagy érdeklődés övezett, mégsem vett feleségül senkit.

Ennek okáról egy barátja nyilatkozott:

Édesapja elhagyta Alt és a családját, amikor ő még gyerek volt. Ez az oka annak, hogy nem akar egy rossz házasság szereplője lenni. Tudja jól, hogy néha nehéz kijönni vele, és azt hiszem, ezért tart a házasságtól.

Al Pacino-nak mindig voltak románcai, amelyeket nagy érdeklődés övezett, mégsem vett feleségül senkit Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.