Elárulta titkát Szilágyi Áron: ő ad neki erőt a legnehezebb órákban is

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
olimpiai bajnok győzelem szerelem Szilágyi Áron olimpia támasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Áron elárulta, felesége az, aki erőt ad neki a legnehezebb órákban is.

A háromszoros olimpiai bajnok kardozó azt vallja, hogy boldog magánélete nélkül nem lehetnének ilyen nagy szakmai sikerei sem. Felesége a mindene, a legnagyobb támasza, akit legutóbb még az eredményhirdetés előtt meglepett egy hívással.

Tokió, 2021. július 24. Szilágyi Áron MTI/Illyés Tibor Forrás: MTI/Illyés Tibor

A sportoló úgy érzi, nagyon sokat köszönhet a kedvesének, hiszen már 2012 óta egy párt alkotnak, de csak 2017-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent. Betti mindvégig bízott és hitt abban, hogy szerelmének sikerülni fog és megkapja a harmadik aranyat is.

"Betti is babonás, akárcsak én. Ugye Európai idő szerint hajnalban volt az első meccsem, ébredés után ezt egyedül nézte. Mivel nyertem, ezek után már nem volt kérdés, hogy az összes találkozómat egyedül nézi."

A kardozó és felesége ugyan mindketten a karrierjükre koncentrálnak és sajnos most havonta csak néhány napot találkozhatnak személyesen, de azt mondják, hogy szerelmük ettől csak erősebb lesz – írta a Bors.

Egy helyen, minden ami tokiói olimpia

Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a tokiói olimpiával kapcsolatos? Akkor kattints az Origo Sport oldalára, hogy ne maradj le semmiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.