Az elmúlt napokat kórházban töltötte Gelencsér Tímea - elárulta, mi történt

kutya Gelencsér Tímea műsorvezető kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges műsorvezető, Gelencsér Tímea idegőrlő napokon van túl: nemrég édesanyja sérült meg, ami miatt 12 héten át gipszet kell hordania, a minap pedig népszerű kedvencét, Licsit kellett kórházba szállítani egy csúnya gyulladás miatt. 

Az Exatlon Hungary bájos riportere nehéz napokon van túl. A TV2 reggeli műsorában, a Mokkában mesélt arról, hogy édesanyja nemrégiben megsérült. Azt nem árulta el, hogy pontosan, hogy történt a baleset, csupán annyit, hogy csúnyán eltört a keze, emiatt pedig tizenkét héten át kell elviselnie a gipszet.

Emellett pedig kedvenc négylábúja, Licsi is kórházba került a minap. Napközben még együtt futottak öt kilométert, a kuytus nem is jelezte, hogy bármi baj lenne. Vasárnap éjszaka viszont a nyüszítésétől volt hangos a ház.

"Nem tudtuk, hogy mi lehet a baja, vártunk egy picit, hátha megnyugszik, de nem így történt, ezért be kellett őt vinnünk az állatkórházba"

- mesélte Timi.

Az egész várost körbejárták, mire találtak egy állatorvost, aki megvizsgálta a kutyát. Licsi egyik sebe csúnyán begyulladt, ezért átesett egy gyors beavatkozáson és injekciót is kapott.

Timi arról is beszámolt, hogy idén nem tervez külföldi nyaralást.

"Rengeteget utaztam, ezért nem akarok sehova sem menni, idén biztosan nem fogok nyaralni. Inkább a családommal leszek és segítek anyukámnak, amíg fel nem épül"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.