Kitálalt egy stábtag: ezzel a fiatal lánnyal jött össze Palik László - 30 év van köztük

TV2 -
Palik László Cservenák Alexandra Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az érintettek még nem nyilatkoztak, a Exatlon Hungary egy korábbi stábtagja elárulta, Palik László Cservenák Alexandrával jött össze és távkapcsolatban élnek. 

"Bár időnként úgy tűnt, mintha másként tekintenének egymásra, akkor még a nagy nyilvánosság és a kollégák is úgy tudták, Palik László boldog házasságban él. Persze, azóta kiderült, hogy ez nem igaz, és ugyan a Marsi Anikóval való szakítása csak alig néhány hete derült ki, a házasságuk már jó ideje romokban volt, így nem meglepő, hogy a műsorvezető kereste a boldogságot" - mondta el a Blikknek a stábtag, aki azt is hozzátette, bár Alexandra 30 évvel fiatalabb Lászlónál, személyiségével nagyon megfogta a műsorvezetőt.

TV2

A kapcsolatukról mindeddig egyik fél sem nyilatkozott.

Amíg Palik Alexandra, addig exe, Marsi Anikó Szulák Andrea volt párja mellett találta meg a boldogságot. Időközben kiderült, kapcsolatuk nem újkeletű, korábban már jártak együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.