Kidobta a párja, elvesztette a munkáját és elfordultak barátai a TV2 egykori sztárjától

Forrás: TV2 -
Mischinger Péter dráma vallomás Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon korábbi Kihívójának, Mischinger Péternek komoly problémákkal kellett szembenéznie, miután hazatért Dominikáról. A férfi őszintén mesélt a nehézségeiről.

Az Exatlon korábbi Kihívójának, Mischinger Péternek az élete teljesen felborult, miután véget ért számára a verseny és hazatért Dominikáról. Szabó-Thomka Hannával közös YouTube-csatornájának legújabb műsorában beszélt arról, a verseny után milyen változások történtek az életébe.

"Hazajöttem, kidobott a barátnőm, tönkrement a melóm, megroppant a baráti társaságom és onnan elkezdtem felevickélni. Nagyon sokáig álmodtam vele, minden nap elkísért az Exatlon elejétől a feszkóim, még hónapokkal ezelőtt is erősen ott voltak ezek"

- vallotta be az egykori versenyző.

Nehéz időszakon van túl az Exatlon korábbi versenyzője Forrás: TV2

Péter szerint a nézők nem is érthetik meg, hogy tulajdonképpen min mennek keresztül a versenyzők egy ilyen megpróbáltatás során.

"Ilyenkor az embernek borzasztóan kellenek a barátai, a szerettei, és hogy a jó dolgokat lássa"

- tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.