Cseh László felesége elárulta, mihez kezd majd világklasszis férje, ha végleg felhagy az úszással

úszás Cseh László olimpia felesége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseh László felesége, Diána szerint férje már így is aranyérmes, hogy kint van a tokiói olimpián. Az akupunktúrás szalont működtető hölgy azt is elárulta, hogy a klasszis úszó mivel fogja tölteni az idejét, miután felhagy az élsporttal.

Cseh László felesége, Diána a legtöbb napon már hajnali 3-kor fent van, hogy élőben nézhesse a magyar sportolókat, akik szerepelnek az idei olimpián, Tokióban.

Férjének is nagyon drukkol, akiről elárulta, hogy egyelőre még nem tudják, Laci mihez fog kezdeni, miután végleg felhagy az élsporttal.

Cseh László a férfi 200 m vegyesúszás előfutamában Forrás: MTI/Kovács Tamás

"Ez is családi döntés eredménye lesz. Ha akar, pihen négy hónapot, de akár másfél évet is Halászteleken. Elvégre szerzett 4 olimpiai ezüst- és 2 bronzérmet, további két vb- és 14 Eb-címet, ráadásul hosszú ideig a hátán cipelte a teljes magyar úszást"

- mondta Diána a Borsnak.

Cseh László bikinis fotót posztolt feleségéről: Diána remek formában van - Fotó

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.