Dúsgazdag, 32 évvel idősebb férfihoz ment feleségül Diana hercegnő unokahúga - Fotó

házasság gazdagság unokahúg Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegnő 30 éves unokahúga, Lady Kitty Spencer a 62 éves milliárdoshoz, Michael Lewishoz ment feleségül a hétvégén. 

A friss házaspár szombaton mondta ki a boldogító igent a római Villa Aldobrandiniben. A menyasszony a Dolce & Gabbana ruháját viselte, akinek egyébként 2017 óta rendszeresen a modellje.

Lady Kitty Diana öccsének, Charles Spencernek a lánya. Az eljegyzés hírére egyébként nem is olyan régen derült fény, pedig Lady Kittyt már 2020 januárjában eljegyezte Michael Lewis dél-afrikai divatmágnás. Ez körülbelül hat hónappal a pár első nyilvános megjelenése után történt - írja a The Sun.

Lady Kitty nem szereti a nyilvánosság előtt élni a magánéletét. A Town and Country UK egyik májusi interjújában a modell azt nyilatkozta, hogy a kapcsolataihoz senkinek, semmi köze.

"Nem kellene, hogy ez bárkinek a napját befolyásolja.

Nem tudom, miért akarná bárki a reggelije felett azt olvasni, kit szeretek vagy kit nem szeretek, ki jön be nekem vagy ki nem, vagy éppen, kivel megyek randizni. Amíg ez nekem szent, addig az is marad. Amint már nem az, én nem hiszem, hogy azt vissza lehetne változtatni"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.