Ezúttal egy kisgyermek életét mentette meg Schobert Norbi: egy hónapja segíti Sanyikát - Fotó

fogyás elhízás update Schobert Norbert segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába támadják rengetegen Schobert Norbit, ő nem adja fel, és folyton azért küzd, hogy megváltoztassa és könnyebbé tegye az elhízott emberek életét. Ezúttal egy kisfiút vett kezelésbe.

Schobert Norbi hazánk egyik legelhízottab tinije, Rácz Géza után egy kisfiút, Sanyikát vett kezelésbe, és arra vállalkozott, hogy megkönnyítse életét azzal, hogy megszabadítja túlsúlyától. A fitneszguru módszere többször mentett már életet, hiszen a kóros elhízás visszafordíthatatlan következményekkel jár, pláne gyerekkorban.

Norbi ezúttal a gyermekkori elhízás ellen vette fel a harcot, hiszen köztudott, hogy Magyarországon is egyre több az elhízott kiskorú. Egy hónappal ezelőtt mutatta be követőinek Sanyikát, aki túlsúlya miatt már csak alvássegítő géppel tudott éjszaka pihenni. A kisfiú azóta csak Norbi termékeit ette és könnyített edzéseket tartott, az eredmény pedig már most szemmel látható.

1 hónap, lement 7,5 kg. Egyre kevésbé kell majd a légzést támogató gép. Norbi Update étrend és könnyített aerobik. Sanyika büszke! A gyerekkori elhízottak, ha nem fogynak le, 90%-ban nem érik meg az 50. életévet. A Te döntésed, de nem a Te életed. A gyerekedé! Harcra fel!

-írta a kissrác fotója alá Norbi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.