Férjhez ment a 43 éves magyar énekesnő: három hét alatt szerveztek meg mindent

Fotó: Kárász Karolina -
Csondor Kata esküvő menyasszony vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban férjez ment Csondor Kata, szinkronszínész-énekesnő. A házasságkötés mindenkit váratlanul ért, még a legközelebbi barátok sem sejtették, mit terveznek.

"Valamikor az esküvő előtt 3 héttel úgy döntöttünk, hogy most szeretnénk. A férjem azt mondta: Két hét múlva jó lesz? Erre mondtam: Legyen három" - mesélte a Blikknek Kata. A pár gyorsan meg is szervezett mindent, nem késlekedtek.

Csondor Kata a napokban férjhez ment Fotó: Kárász Karolina

"Gyors telefonok, helyszín, ruha, gyűrű, smink, haj, zenekar, fotós, videós, és már ott is álltunk a Lupa Beach-en, a naplementében. A szervezés pont olyan volt mint az esküvő. Könnyed, laza, mégis felejthetetlen. A barátaink azóta is azt kérdezik, hogy lesz-e egyhónapos házassági évforduló, mert ilyen jó buliban még nem voltak. Meg azt is kérdezik, hogy nem félt-e a párom elvenni egy fekete özvegyet. Azt kevesen tudják, hogy egy török sorozat főszereplőjét szintén én szinkronizáltam, a címe annak is Fekete özvegy volt" - mondta az énekesnő, aki 2017-ben A Dal egyik elődöntőse volt saját szerzeményével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.