"Megkért, hogy vigyek neki fájdalomcsillapítót" - Árpa Attila fodrásza is érintett a drogügyben

Forrás: LifeTV -
kábítószerkereskedelem drog színész Árpa Attila drogügy kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, hogy ősszel tárgyalhatják Árpa Attila 2019-es drogügyét. A színész több portálnak is nyilatkozott ma ügyével kapcsolatban, Sebestyén Balázsék műsorában több részletet is elárult.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, Árpa Attilának két évvel ezelőtt volt razzia az otthonában. A színész ellen kokainkereskedelem miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség, ám az ügy még nem ért véget, sőt. Árpa ma a Rádió1-en futó Balázsékban is megszólalt ügyével kapcsolatban, és elmondta, hogy 2019-ben a rendőrök nem találtak nála semmit.

-mondta Sebestyén Balázs Árpának. A színész elmondta, hogy az ügyészségtől sem ő, sem az ügyvédje nem kapott még vádiratot.

"Amikor az ember fogyaszt, és egy ilyen helyzetben lebukik, akkor elmegy elterelésre, és le is zárja ezt a témát. Ezt soha nem tagadtam, és az, hogy én mit csinálok a szabadidőmben, az én dolgom szerintem (...)"

-mondta Árpa Attila, akinek drogügyébe furcsa módon szír származású fodrásza is belekeveredett, ugyanis állítólag a színész is tőle vásárolt ecstasy tablettát.

Árpa Attila ügye tovább bonyolódik. Forrás: LifeTV

Soha nem vásároltam tőle, nem is tudtam, hogy ezzel foglalkozik, ha ez egyáltalán igaz, viszont mivel szír állampolgár, nincs TB-je. Ennek a fiatalembernek hát-és fogfájása volt, és többször is megkért, hogy vigyek neki vényköteles fájdalomcsillapítót, én pedig vittem

-mesélte Attila, akinek a házában a rendőrök csak por formájú fájdalomcsillapítót találtak, épp abból, amit ő gyakorta adott a fodrászának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.