Molnár Anikó sokkoló vallomása: „Abortált magzat voltam"

kineziológia előző élet Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokat szenvedett a jelenleg sminktetoválóként dolgozó Molnár Anikó. A füstbe ment tervek, a kudarcba fulladt párkapcsolatok feldolgozása évekbe telt, ám úgy tűnik, az egykori Nagy Ő elindult az önismeret ingoványos, mégis békét hozó ösvényén – minderről pedig a holnap megjelenő HOT! magazinban számol be.

„Rendszeresen járok kineziológushoz és szellemgyógyászhoz. Utóbbi leszedte rólam a rossz entitásokat, megtisztított, és feloldott a tudatalattimból régi rossz beidegződéseket. Kiderült, hogy azért nem volt eddig sikeres párkapcsolatom, mert előző életemben abortált magzat voltam, és emiatt sokáig azt éreztem, hogy nem vagyok szerethető, és nem kellek senkinek. Gyötört a féltékenység, és önbizalom-hiányos voltam" – ecseteli a lapban Anikó, aki dögösebb, mint valaha és lassan továbblép a múlton. Vágyik arra, hogy szeretve legyen, ám egyelőre nem találta meg a párját.

Facebook, Molnár Anikó

Hogy milyen tervei vannak még a jövőre nézve, és minek köszönhetően dobott le 23 kilót az elmúlt 2 évben? A friss HOT!-ból kiderül, keressétek a lapot digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.