Titokzatos nővel kapták lencsevégre Palik Lászlót: vajon több vasat tart a tűzbe?

tv2 -
Palik László fotó hölgy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palik László lapinformációk szerint új párra talált: egy exatlonos játékossal jöhetett össze. Nemrég pedig sikerült lencsevégre kapni egy titokzatos nővel.

Mindenkit meglepetésként ért, mikor kiderült, hogy Marsi Anikó és Palik László kapcsolata tönkrement. Ennél nagyobb döbbenetet már csak az okozott, hogy Marsi Anikó máris új társra talált. Nem mással randizik, mint Szulák Andrea és Agócs Judit volt párjával és gyerekeik apjával, Gáborral. Nem sokkal később kiderült, hogy Palik László is továbblépett, méghozzá egy exatlonos játékossal.

Palik Lászlót egy titokzatos hölggyel fotózták le tv2

Nemrég pedig egy titokzatos hölggyel kapták lencsevégre a műsorvezetőt a Városligetben, aki biztosan nem Cservenák Alexandra, vagyis meglehet, hogy Palik több vasat tart a tűzben. A Bors olvasója elmondta, biztosan nem munkamegbeszélés zajlott Palik László és a nő között. A fotót ide kattintva nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.