Nem kertelt: így vélekedik Jamie Lee Curtis a magyar filmesekről

Forrás: Getty Images -
színésznő forgatás filmes szakma Magyarország Jamie Lee Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jamie Lee Curtis nagyon elismerően nyilatkozott a magyar filmesekről, úgy gondolja, a szakma élvonalában vannak.

Egy hónapig forgatott Magyarországon Jamie Lee Curtis. A színésznőt nem csak hazánk, de a magyar filmesek munkája is lenyűgözte. Erről az angol nyelvű Reporter Budapest című lapnak nyilatkozott:

Jamie Lee Curtis hónapokig Magyarországon forgatott Forrás: Getty Images

"Nagyon izgalmas számomra, hogy mennyi filmet gyártanak és fognak a jövőben. Az ORIGO stúdiók hatalmasok és modernek, talán az egyik legmodernebbek a világon. Számomra hatalmas öröm, hogy a filmipar kilépett a hollywoodi keretekből és Kelet-Európába is jönnek forgatni. A filmes cégek kezdenek rájönni, hogy nem csak jó stúdiók vannak errefelé, hanem kiváló szakemberek is. Jó érzés, hogy ennek az egyre nagyobb filmes közösségnek tagja lehetek. A magyar filmesek büszkék lehetnek arra, hogy milyen nagyszerű stúdiói és technikusai vannak, akiket ez az ország nevelt ki és már a nemzetközi színtéren is letették a kézjegyüket" - idézte a legendás színésznőt a Metropol.

Jamie Lee Curtis nem a hotelszobában töltötte a napjait Magyarországon: ellátogatott a Dohány utcai Zsinagógába, járt a Cipők a Duna-parton nevű Holokauszt emlékmű előtt, elutazott Mátészalkára is, ahonnan nagyszülei Amerikába vándoroltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.