Így vélekedik volt férje, Bereczki Zoltán párkapcsolatáról Szinetár Dóra

Forrás: Instagram/Szinetár Dóra -
Bereczki Zoltán párkapcsolat gyermekáldás Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megszületik Bereczki Zoltán és párja, Bata Éva első közös gyermeke. A színész-énekesnek már van egy közös lánya Szinetár Dórával, a 13 éves Zora. A színésznő most elárulta, mit gondol exférje új kapcsolatáról.

Szinetár Dóra a HOT! magazinnak adott interjújában szokatlanul nyíltan beszélt magánéletéröl. Elárulta, hogyan élnek férjével, Makranczi Zalánnal a hétköznapokban, és azt is, hogy néha még szoptatja a lassan négyéves kisfiát, Benjit. A beszélgetés során szóba jött volt férje, Bereczki Zoltán és párja, Bata Éva is.

Összehozta őket a szülői: Szinetár és Bereczki közös szelfin pózol Forrás: Instagram/Szinetár Dóra

"Vicával sosem dolgoztunk együtt, de ez egy kicsi szakma, és a sok közös ismerős révén mindig is jófej, kedves, helyes embernek gondoltam. Ez most sincs másképp. ha pedig valakinek gyermeke lesz, az csodálatos dolog, és gratulálni kell hozzá!" - nyilatkozat Szinetár Dóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.