MC Hawer megmutatta a titokzatos hölgyet, aki rekordsebességgel rabolta el a szívét - Fotó

fotó eljegyzés szerelem MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
MC Hawer a viharos szakítása után gyorsan rátalált új párjára, akivel már el is jegyezték egymást. Most engedett a nyomásnak és megmutatta követőinek a titokzatos hölgyet. 

Még pár hete arról szóltak a hírek, hogy MC hawer és 33 évvel fiatalabb exe szakítottak, a zenész azonban nem búslakodott sokáig egyedül, újra rátalált a szerelem. Most egy korban hozzá illő hölgyet választott, akivel nagyon egy hullámhosszon vannak. Olyanannyira, hogy a jelek szerint már el is jegyezték egymást.

Sokan kíváncsiak voltak már a titokzatos hölgyre, de MC Hawer még múlt héten azt nyilatkozta, hogy nem kapott még arra engedélyt, hogy közös képet posztoljon. Még nagyon a kapcsolatuk elején járnak, így szeretnének óvatosak lenni és kihasználni minden közös órát és percet. Most azonban úgy tűnik, megtört a jég: MC Hawer felrakott egy közös képet szerelmével, igaz, ezen a képen a hölgy még csak hátulról látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.