Negyven kilót fogyott, majd bikini modell bajnok lett a magyar lány - Videó

Forrás: Shutterstock -
fogyás videó Benyó Zsuzsanna bikinimodell edzés Bajnok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benyó Zsuzsanna bámulatos átváltozáson ment keresztül. 40 kilót adott le, majd úgy döntött, hogy indul egy bikini modell versenyen, melyet meg is nyert.

Benyó Zsuzsanna 40 kg feleslegtől megszabadulva lett bajnok. S. Németh Eszter tanítványa a májusi Blade Sport NPC Regional Kupán debütált - írja a Reblog.

Zsuzsi sikertörténetéről egy rövid imázsfilm is készült, melyben elmondja, hogy mindig is duci gyerek volt, akin volt felesleg, de ezektől sikerült folyamatosan és fokozatosan megszabadulnia. Hosszú évek alatt mentek le róla a kilók, edzője pedig úgy látta, hogy érdemes lenne ennél is tovább mennie és bikini modellként megmérettetni magát. Alázatos munkájának és kitartásának meglett az eredménye: bajnok lett.

Nem ő az egyetlen, aki hasonló sikertörténetet tud bemutatni. Jazmyne Day amerikai fitneszmodell néhány évvel ezelőtt még a tükörbe sem volt hajlandó belenézni, mostanra pedig - a plasztikai sebészének és a rengeteg edzésnek köszönhetően - alig tudja elkerülni a kíváncsi szemeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.