Rácz Jenő és Norbi egy hónapja együtt ebédeltek, amikor a fitneszguru beszólt a sztárséfnek, hogy túlsúlyos. Jenőnek ez nem esett jól, úgyhogy Norbi segítségét kérte a fogyásban.

Norbi megígérte neki, hogy ha mindent betart, akkor 80 kiló alá viszi, amin Jenő csak nevetett. A fitneszguru azonban komolyan beszélt, amit azok a képek is bizonyítanak, melyet Rácz Jenő az Instagram-oldalára posztolt. A sztárséf jobban néz ki, mint valaha és készen áll hamarosan megrendezésre kerülő esküvőjére. 

1 hónapja ebédeltünk Norbièkkal és panaszkodtam neki, hogy nem megy a diéta és hogy hamarosan esküvőnk is van(kétségbe voltam esve...)Norbi baràtom elmondta, hogy túlsúlyos vagyok, ami hozzáteszem, nem esett valami jól, mert az embernek van annyi egója, hogy ne érezze magát tulsúlyosnak...őszintén, valahol bàntott a dolog, hogy igaza van és tenni akartam mindenképp azért, hogy top formàba legyek. "Jenő...! Ha azt csinálod amit mondok és betartod, akkor 80kg alá viszlek...!" Én erre kinevettem Norbit és azt válaszoltam, hogy utoljára 14évesen voltam 80kg alatt ✌ Hát mit mondjak!? Hálás köszönet "

- írta a fotók mellé.

Rácz Jenő és menyasszonya, Dóri gőzerővel készülnek esküvőjükre. Dóri bomba formában van, ő 5,5 kilót dobott le, hogy tökéletesen mutasson menyasszonyi ruhájában. A pár között dúl a szerelem, Jenő nemrég egy érzelmes videót osztott meg kettőjükről.