Szinetár Dóra néha még szoptatja lassan négyéves kisfiát: "Anya, cici, utolsó!"

Makranczi Benjamin szoptatás Szinetár Dóra Down-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra nagyon ritkán beszél magánéletéről és kisfiáról, a lassan 4 éves Benjaminról. Most azonban kivételt tett, és a HOT! magazinnak elárulta: néha még szoptatja a kisfiút.

Rossz belegondolni, hogy előfordulhat: sosem fogok már szülni, szoptatni. Imádtam szülni, várandósnak lenni! Néha még szoptatok.

Szinetár Dóra néha még szoptatja kisfiát Fotó: Pejkó Gergő/Facebook/Szinetár Dóra Official Fanclub

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán első közös gyermeke, Benjamin 2017 szemptemberében látta meg a napvilágot. Az édesanyja pár héttel a születése után egy interjúban árulta el, hogy kisfia Down-szindrómás.

"A napokban egy genetikai vizsgálat eredményeképpen- amit a kórházi gyermekorvosunk javaslatára készíttettünk- megtudtuk, hogy Benjamin babánk fizikailag teljesen egészséges, és bár úgy tűnik csak egy enyhe fokozatban, de Down-szindrómás. A várandósság alatt nem csináltattunk semmilyen erre vonatkozó szűrővizsgálatot az ultrahangokon kívül, mert a baba "kiszűrése"- életének elvétele- egy esetleges Down-szindróma esetén sem volt számunkra opció" - mondta akkor a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.