Katalin és Vilmos visszavágott: üzentek Harrynek és Meghannak

Forrás: Gareth Cattermole/Getty Images/2020 Getty Images/Gareth Cattermole -
vita királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csendesednek a kedélyek a brit királyi család háza táján. Egy bennfentes szerint Katalin hercegné és Vilmos herceg titkos üzenetet küldtek Meghannak és Harrynek, amelyben a következők álltak: nem hátrálnak meg, bármi is történjen.

Természetesen ez nem egy kézzel írt üzenet, hanem a tetteik beszélnek helyettük, legalábbis Duncan Larcombe királyi szakértő szerint - írja a Daily Star.

Vilmos herceg és Katalin hercegné kemény hangvételű üzenetet küldtek Forrás: Gareth Cattermole/Getty Images/2020 Getty Images/Gareth Cattermole

"A hercegi pár azt sugallja, hogy az élet bizony Harry és Meghan nélkül is zajlik, nincs szükség rájuk a királyi családban. Vilmos és Katalin méltóságteljes csendbe burkolózott és hagyják, hogy a tetteik beszéljenek helyettük. Ez pedig olyan, mintha azt üzenték volna Harryéknek: nem hátrálunk meg, folytatjuk, mi még mindig itt vagyunk" - mondta Larcombe.

Ez az üzenet tulajdonképpen egy válasz Harry herceg könyvének közelgő megjelenésére, amiben a tervek szerint szintén betekintést enged a királyi család belső életébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.