Megszólalt Molnár Csilla egykori szerelme: a férfi megmenthette volna a szépségkirálynő életét

Forrás: MTI/Benkő Imre -
halál szépségkirálynő öngyilkosság Molnár Csilla Andrea Futács Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tragikus sorsú szépségkirálynő egyetlen igazi szerelme, Futács Károly bevallotta, hogy megmenthette volna a lány életét.

Három évtized elteltével sem tudja feldolgozni a hatalmas tragédiát Futács Károly. Ő az a férfi, aki az első és utolsó szerelme volt Molnár Csilla Andrea egykori szépségkirálynőnek, aki önkezével vetett véget az életének.

MTI Fotó: Benkő Imre A végzetes nap hajnalán Csilla és Károly egymás karjában ébredtek, szerelmesen, Forrás: MTI/Benkő Imre

A végzetes nap hajnalán Csilla és Károly egymás karjában ébredtek szerelmesen, és elhatározták, hogy összeköltöznek. Majd Csilla összeveszhetett az édesapjával, ami után bevette az otthon talált gyógyszerek nagy részét.

„Örökké bánni fogom, hogy nem voltam erőszakosabb és nem vittem magammal aznap Pestre. Úgy volt, hogy velem tart a lányom teniszmeccsére. Még ma is élne, ha jön! Nem tudom elmondani, mit éreztem, amikor utánam telefonáltak a hírrel!"

– emlékezett a Story magazinban Futács Károly.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.