Kiakadt Zoli gazda jelöltje: kijelentette, hazamegy - "Nem egyenes igazán"

Forrás: RTL Klub -
Házasodna a gazda vidék Zoli gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bonyolódik az élet a Házasodna a gazda című műsorban, pláne Zoli háza táján. A férfi egyik jelöltje annyira kiakadt, hogy úgy döntött, hazamegy. 

Miután Zoli és Tina randija a tehenek között egy nem viszonzott csókkal ért véget, a lány kifejtette, nem tartja őszintének a gazdát. Az pedig csak tovább erősítette benne, hogy nincs a házban keresnivalója, hogy Zoli Jázmint egész éjszakás randira vitte.

Forrás: RTL Klub

"Frusztráló volt, hogy Zoli mindenkinek lényegében reményeket dobál. Egyik nap a másikkal csókolózik, aztán együtt alszik. Itt nem a féltékenységről van szó, hanem arról, hogy nem egyenes igazán. Oké, hogy négy lánnyal ismerkedik, de az még nem azt jelenti, hogy rögtön olyan dolgot kell bele vinni, mint egy együttalvás, mikor mellette még három lány van, akivel nem ismerkedett össze" - fejtette ki, majd telefonált valakinek, hogy ő megy haza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.