Szögeczki Ági milliókat nyert a TV2 Szerencsekerék című műsorában, de kisfia előtt titokban tartotta, hogy együtt örülhessenek a nyereménynek a televízió előtt 

 Szögeczki Ági volt a sztárvendég a tegnapi Szerencsekerékben, amit végül meg is nyert: 2 millió 600 ezer forintot vihetett haza. Ági nem görcsölt rá a játékra, bár legalább egy ugrálóvárat szeretett volna nyerni a kisfiának.

Egyszer csak ott találtam magamat a főnyeremény játékában, amiben sikerült elhozni a díjat. Egyedül az lett volna rossz, ha üres kézzel kellett volna hazamennem. Legalább egy ugrálóvárat szerettem volna nyerni a kisfiamnak, ami sajnos nem sikerült. Igaz, így sokkal jobban járunk"- mondta a Borsnak Ági, aki nem mondta el 8 éves kisfiának, hogy ő lett a győztes. A kisfiú amúgy is szereti a műsort, így örült, hogy édesanya is szerepel benne. 

Szerettem volna meglepni azzal, hogy lássa az édesanyját nyerni a tévében, így együtt izgulhattunk a képernyő előtt. ... Ugyan egy-két részletet elárultam neki, de nagyon nehéz volt titokban tartani, hogy én lettem a nyertes"

- mesélte Ági, aki végül hatalmas örömujjongásban tört ki a kanapén a kisfiával, amikor Kaszáék kihirdették, hogy mennyi pénzt vihet haza. Ágica azt is elárulta, hogy a pénz nagyobbik részét félreteszi, egy részét egy daganatos beteg gyerekeket támogató alapítványnak ajánlja fel, illetve ha lesz még rá lehetősége, elviszi nyaralni Patrickot és a szüleit valamerre.

Ez is érdekelhet: Szögeczki Ági kiakadt: "Hát mi történik itt, mi történik az emberekkel?!"