Változhat a Dancing with the Stars zsűrije: "Ha kellek, örülök, ha nem, akkor is van életem."

Forrás: TV2 -
Dancing with the Stars zsűritagok zsűri Ördög Nóra változás Schiffer Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemsokára újra indul a TV2 nagyszabású táncos show-ja, a Dancing with the Stars. Már megtudhattuk, mely sztárok és táncosok vesznek majd részt a műsorban, most azonban olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy a zsűriben is lesz változás. 

A műsor első évadában Ördög Nóra műsorvezető, a többszörös showtánc-világbajnok Kováts Gergely Csanád és Molnár Andrea táncművészek, valamint Schiffer Miklós divatszakértő mondták el a véleményüket a versenyzők teljesítményéről. A Blikk úgy értesült, hogy a második évadban lesznek változások és már javában folynak a castingok.

Ők alkották tavaly a Dancing with the Stars zsűrijét. Forrás: TV2

Egyelőre úgy tűnik, hogy Ördög Nórának és Kováts Gergelynek biztos a helye a zsűriben, Schiffer Miklós és Molnár Andrea alatt azonban rezeg a léc. A divatszakértő népszerűségének nem tett túl jót, hogy tavaly beszólt Gabriela Spanic-nak, kapott utána hideget-meleget a nézőktől.

- nyilatkozta Schiffer Miklós.

Molnár Andrea helye is kérdéses a zsűriben, ő is hétfőn megy castingra, többet egyelőre ő sem tud:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.