Heti holdnaptár (augusztus 2-8.): Aki teheti, lógassa a lábait egész héten

Forrás: Shutterstock -
asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész héten fogyatkozóban lesz a Hold, amit a vasárnap délutáni Újhold tetőzése zár le. Ha minden olyan energiátlan, lassú, semmitmondó, az nem baj! Aki teheti, lógassa a lábait egész héten. Egyébként is jó ez a pár nap vakációzásra, teljes kikapcsolódásra. Aki viszont most nem engedhet meg magának ilyen luxust, az ne vállaljon fel olyan kihívást és feladatot, ami túl nagy kockázatokat rejt. Vasárnap délutántól elindul egy lendületes, mozgalmas időszak, mert Újholddal kerülünk át az élet aktívabb, naposabb, cselekvőbb oldalára. A Növő hold támogatja jövő héten a feltöltődést, szellemi fejlődést.

2021. augusztus 2., hétfő az ♊ben (Fogyó hold, Ikrek)

A béke és a nyugalom megtartása a legfőbb feladat. Ajánlott a gondolkodás, alapos tervezés, az aktuális célokban való elmerülés. A mai nap segít felismerni a fontos teendőket. Emellett ma érdemes kedveskedni másoknak.

2021. augusztus 3., kedd az ♊ben (Fogyó hold, Ikrek)

Előfordulhat, hogy kifordulunk önmagunkból, és nagyobbra becsüljük a tudásunkat és eredményeinket, mint amilyenek. Érdemes elcsendesülni, valamint elkerülni a vitákat.

2021. augusztus 4., szerda az ♊ben (Fogyó hold, Ikrek)

Aki ezen a napon tágra nyílt szemekkel és kihegyezett fülekkel figyeli a környezetét, az elkerülheti a bonyodalmakat, és megleli a fényt az alagút végén. Kiderülhet az igazság, s ez független attól, hogy ezt akarjuk látni vagy sem.

2021. augusztus 5., csütörtök a ♋ban (Fogyó hold, Rák)

Feltétlenül összegezni kell az elmúlt napok, hetek tapasztalatait – mindezt kapkodás, rohanás nélkül. Érdemes mások társaságát keresni, eszmét cserélni, összefogva nagy dolgokat létrehozni.

2021. augusztus 6., péntek a ♋ban (Fogyó hold, Rák)

Ez a nap már az Újhold hatásait rejti magában, viszont kedved szerint formálhatod az eseményeket. Habár estére elfogy a szusz és az energia, biztosan érkeznek izgalmas hírek, és lesznek jó döntések.

2021. augusztus 7., szombat ♌ban (Fogyó hold, Oroszlán)

Kissé leterhelő nap, olyan, amikor meg kell becsülnünk azt, amink már megvan. Aki ma félrebeszél vagy takargat valamit, az számoljon a gyors lebukás és szembesítés lehetőségével is!

2021. augusztus 8., vasárnap az ♌ban (Újhold, Oroszlán)

Lehet eszmét cserélni, ötletelni, de el kell kerülni a vitákat. Aki bátor, az belátja a közelmúlt hibáit. Valamiről lehullhat a lepel, ez pedig új irányt mutat a függő ügyekkel kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.