Harry botránykönyve miatt Kamilla járhat a legrosszabbul: minden oka megvan a félelemre

Forrás: AFP -
botránykönyv család Kamilla hercegné Harry herceg II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erzsébet királynő és az angol királyi család többi tagja is retteg attól a könyvtől, amit Harry herceg ki akar adni. Vilmos testvére részletesen ír majd a kötetben magánéletéről és családja ügyes-bajos dolgairól.

A könyv megjelenése Vilmos és Harry mostoháját, Kamillát érintheti a legrosszabbul. Az asszonynak nem sikerült igazán jó viszonyt kialakítania férje gyermekeivel, így nem lenne meglepő, ha kellemetlenségek derülnének ki róla.

Kamillát érintheti a legrosszabbul Harry hamarosan megjelenő memoárja Forrás: AFP

"Valljuk be őszintén, Harry sosem volt túl közeli viszonyban a cornwalli hercegnével. Ha a könyvben dokumentálja a rossz kapcsolatukat, az szörnyen ártalmas lehet, különösen most, amikor Károly azt próbálja megalapozni, hogy egyszer Kamillából királyné váljon" - idézi a Blikk egy palotához közel álló forrás szavait, akivel Dan Wootton brit újságíró beszélgetett.

Az informátor azt is hozzátette, Vilmos és Harry kapcsolatát mostanra menthetetlennek látják:
"Vilmos úgy véli, az öccse viselkedése szégyenletes és ízléstelen."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.