Kim Kardashian megmutatta, mitől döglik a légy: a tengerparton mutatta meg kerek idomait - Fotó

Kim Kardashian szexi mellek fenék tengerpart nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashianre mindig számíthatunk, ha szexi képekre vágyunk: a híresség ezúttal a tengarparton mutatta meg kifogástalan alakját.

Nem igazán van a földön olyan ember, aki ne ismerné legalább hallomásból a Kardashian lányok valamenyikét. Nos, Kim Kardashian amellett, hogy milliárdos üzletasszony, és Kanye West ex-felesége, egyértelműen a tökéletes popsik egyik nagykövete. Olyannyira, hogy Kim fenekének még saját Instagram-fiókja is van.

Kim előszeretettel mutatja meg bájait aprócska fürdőruhákban, vagy szexi öltözékekben: nem olyan régen egy igazán falatnyi, lila bikiniben csekkolt be Instagram-oldalán, ezúttal pedig egy örök klasszikus, fekete darabba bújt, és a tengerparton mutatta meg, mitől döglik a légy, és bár a tengerpart is gyönyörű, formás idomai még annál is sokkal látványosabbak...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.