Csisztu Zsuzsa gyászol: megható sorokkal búcsúzott

gyász Csisztu Zsuzsa celeb sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csisztu Zsuzsa nehéz időszakon megy keresztül, elvesztette szeretett apósát. 

Ahogy arról már mi is írtunk, Csisztu Zsuzsa a tavalyi évben is nehéz időszakot élt meg. A műsorvezető ezúttal pedig a közösségi oldalán számolt be arról, hogy elvesztette szeretett apósát. Megható sorokkal emlékezett meg a férje édesapjáról, aki példamutató családfő, remek ember és kiváló cégvezető volt.

„Drága Szeretteink és Barátaink!

Ettől az érzéstől tartunk legjobban egész életünkben. A búcsúzástól. Nem attól, amit viszontlátás követhet, hanem attól, amelyik végleges. A mai napon örökre búcsút kellett vennünk szeretett Apósomtól, férjem Édesapjától, Ketskés Lászlótól, Laci papától. Rettenetesen nehéz utat járt be az elmúlt hónapokban, de olyan hatalmas küzdő hírében állt, hogy az olimpikonok között lett volna a helye.

Pedig egész életében kedves, könnyed társasági lényével mindenkit azonnal megnyert magának. Segítőkészség, kedvesség, hatalmas szív – ezek a szavak bukkantak fel elsőként, ha bárhol szóba került a neve. Hát, igen, a hatalmas szív, amely, úgy tűnik, a léleknek ajándék, a testnek teher, sőt, akár végzetes is lehet.

Fájó szívvel búcsúzunk most a szerető apától, nagypapapától, a férjtől, a gépészmérnöktől, a korábbi cégvezetőtől, a baráttól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.