ÉNB Alexát rendesen földbe döngölték: "Sz@r, amit csinál..."

ÉNB Alexa dj lemezlovas beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Farkas Alexa, ismertebb nevén ÉNB Alexa új életet kezdett, és ezzel egyidőben belevágott a lemezlovas szakma elsajátításába is. Erről rendszeresen posztol a követőinek, akiktől viszont kap hideget-meleget. 

Az egykori sorozatsztár azonban nem hagyta szó nélkül a szidalmazó, kemény kritikát megfogalmazó kommenteket: egy hosszú posztban reagált a hozzászólásokra:

"Szóval... Tegnap ugye kitettem a mixem és a videóm, előtte pedig csináltam egy mixet, amit sokan kommenteltek és meg is hallgattak, ezúton is köszönöm mindenkinek, IGEN, MINDENKINEK!

Azért írom ezt így, mert tisztában vagyok minden egyes rólam mondott dologról, idézem (ezeket befutott dj-k is mondták): "Minden .urva dj lesz már", Mixelni sem tud..., Szar, amit csinál stb....

Utoljára reagálok ezekre, mert már én sem bírom magamban tartani. Mixelni mindenki megtanulhat, csak gyakorlás kérdése, én pedig szorgalmasan, alázatosan és maximalistaként gyakorlok, mert a legjobb akarok lenni. Te viszont, aki engem bírálsz, megrekedtél egy szinten, amit én kitartó munkával biztosan megugrok majd. Csak az bánt mást, aki önmaga képtelen a fejlődésre.

(...) CSINÁLD UTÁNAM! Gyere, én segítek neked, és nem foglak fikázni. Én, ha ott leszek a nagyok között, akkor sem fogom elfelejteni ezt a hihetetlen nehéz utat. TE VISZONT ELFELEJTETTED, milyen nehéz valami újba kezdeni, milyen nehéz egy új irányt kiépíteni.... Én nyitott vagyok a kritikára és a fejlődésre. Írj nekem kérlek olyat, amit nem jól csinálok, részletezd, hogyan lehetek jobb, mint tegnap.
Engem ez éltet, és higgyétek el, ez tesz legyőzhetetlenné. Amúgy meg MINDENKINEK KÖSZÖNÖM, aki támogat! MERT ÉRTETEK ÉRDEMES!" - írja a posztjában Alexa.

"Soha nem voltam ennyire meghízva"

Az Éjjel-Nappal Budapest korábbi sztárja, Alexa meglepő videóval jelentkezett Instagram-oldalán: megmutatta, - magához képest - mennyire elhízott az utóbbi időben. Videó...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.