Kiderült, mi állhat Hosszú Katinka kudarca mögött: szörnyű dolog történt az olimpia előtt

Forrás: Hosszú Katinka/Instagram -
úszás Barcelona Hosszú Katinka rablás olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinkát és párját, egyben edzőjét, Gelencsér Mátét kirabolták Barcelonában, a Mare Nostrum-úszóviadal spanyol állomásán.

A Blikk úgy tudja, hogy Hosszú Katinkának nem esett baja, de párját bántalmazták az eset során. A lap kereste Katinak édesapját, aki nem szeretett volna beszélni az esetről, az úszónő menedzsmentje sem kommentálta a történteket, de nem is cáfoltak.

Hosszú Katinka és párja, Gelencsér Máté Forrás: Hosszú Katinka/Instagram

Az eset megviselte a szerelmeseket, biztos, hogy lelki sebeket okozott, de természetesen nem lehet egyértelmáűen kiejlenteni, hogy ez befolyásolta volna Hosszú olimpiai felkészülését. Katinka ötödikként végzett 400 méter vegyesen, 200-on ugyanebben az úszásnemben pedig hetedikként zárt. 200 háton huszadik lett.

Hosszú Katinka a kudarcokról: "Sokáig nagyon mérgesen úsztam, most pedig nem voltam mérges"

"Katinkát nagyon megrázta a barcelonai eset. Mentálisan elképesztően erős, de a történtek őt is megviselték, hiszen könnyedén komolyabb bajuk eshetett volna. Biztos vagyok benne, hogy a rablás hozzájárult ahhoz, hogy tudása alatt teljesített Tokióban" - mondta egy neve elhallgatását kérő ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.