Élő emberen ezer éve nem láttunk ilyet: elfeledett ruhadarabot hoz vissza Victoria Beckham

talpas leggings leggings Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint azt tudjuk, nemcsak a történelem, hanem a divat is ismétli önmagát. Erről árulkodik az a régi ruhadarab is, ami már egyszer kiment a divatból, ám most Victoria Beckhamnek köszönhetően újból fénykorát éli. 

Bizonyára mindannyian emlékszünk arra a régi, kényelmes, talpas leggingsre, amely a kilencvenes évek sztárja volt. Kifejezetten közkedvelt viseletnek számított, olyannyira, hogy a divatipar többször is megpróbálta visszahozni a köztudatba - kevés sikerrel.

Most azonban talán megtörténhet a divattörténelem csodája, ugyanis Victoria Beckham egyre gyakrabban visel talpas leggingset, amiről fotók is készültek. Lehet, hogy Beckham felesége megkegyelmez ennek a ruhadarabnak, és ad még neki néhány évet?

Forrás: Northfoto

Köztudott tény, hogy Victoria Beckham imádja a divatot: nemcsak követi a legújabb trendeket, de divattervezőként sem tud hibázni. Nemrég például elárulta, hogy mik azok a darabok, amelyeket kifejezetten ciki viselni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.