Családi tragédia miatt alkoholizálhatott a nő, aki egy benzinkút kávézójába hajtott

benzinkút ittas alkoholizmus alkohol baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, hétfőn egy benzinkút kávézójába hajtott egy nő a XI. kerületben. Most az is kiderült, miért történhetett. 

Hatalmas csattanásra és ordítozásra lettek figyelmesek azok, akik ott voltak a XI. kerületi benzinkútnál hétfőn délután, ugyanis a semmiből egy hófehér autó gördült be a kútra. A sofőr nem állt meg a töltőállomáson, hanem tovább hajtott, egyenesen a benzinkút épületébe: áttörte a kút üvegfalát, majd a pultok mögött, a kávézórészen állt meg.

Az eset során nem sérült meg senki, de ez pusztán a szerencsének köszönhető.

-mesélte a Borsnak egy férfi.

Az autónak a sofőrje sem sérült meg, de a nőnél felmerült az ittasság gyanúja, és rögtön előállították mintavételre. A lap információi szerint az ötven év körüli asszony közvetlen családjában tavaly ősszel súlyos tragédia történt, s az ismerősök szerint azóta előfordul, hogy alkoholhoz nyúl az asszony. Egyelőre nem tudni, pontosan hogyan történt a baleset: a szemtanúk szerint az ittas asszony rosszul válthatott.

A rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja az ügyet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.