Gelencsér Tímea hazaköltözött az édesanyjához: elárulta, miért döntött így

Forrás: TV2 -
édesanya szülői ház Gelencsér Timi költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta hazajött Dominikáról, rengeteg munka zúdult a nyakába, pedig csak egyre vágyik: a szerettei közelében lehessen. A minap ennek ellenére Cipruson fotózták, a mindennapjairól pedig a holnap megjelenő HOT! magazinban mesél.

„Az a pihenés, ha itthon lehetek a családommal és a barátaimmal. Nagyon be vagyok táblázva, sok helyre hívnak. Reggel elmegyek, és sokszor késő este érek haza. Jelenleg otthon lakom a családi házban. Gondolkodtam, hogy beköltözzek-e a saját belvárosi lakásomba, de amíg nincs kivel, inkább a szeretteim közelében maradok" – mondja őszintén a lapban az Exatlon Hungary műsorvezetője, aki jelenleg egyedülálló. – „Randizgatok, nem zárkózom el semmitől, ha úgy hozza az élet" – teszi hozzá.

Gelencsér Timi visszaköltözött az édesanyjához Forrás: TV2

Tímea azt is elárulja a friss HOT!-ban, miért fontosabb még az eddigieknél is, hogy otthon legyen az édesanyjával, és azt sem titkolja, mi tölti fel igazán.

Keressétek a magazint digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.