Ismét apa lesz Hajdú Péter: "Már túl vagyunk a kritikus időszakon"

Forrás: instagram.com/hajdu.peter.official -
terhesség kisbaba vetélés Hajdú Péter menyasszonya Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter párja, Eszter, három elvesztett baba után végre édesanya lesz.

Tavaly nyáron Eszter ikrekkel volt állapotos, de sajnos elvetélt. Nem sokkal később megsimétlődött a tragédia, ám akkor már a leendő édesanya élete is veszélybe került. Most csodaként éleik meg, hogy végre sikerült, család lesznek. Eszter már túl van a terhesség kritikus időszakán - tudta meg a Blikk.

"Valóban nagyon boldogok vagyunk, mert igen, igaz a hír, babát várunk. Már túl vagyunk a kritikus időszakon és bízunk abban, hogy ezek után is minden rendben lesz" - erősítette meg a hírt Hajdú Péter.

Hajdú Péter és menyasszonya, Eszter Forrás: instagram.com/hajdu.peter.official


Okozott egy kis riadalmat az, hogy Hajdú Péter és menyasszonya is elkapta a koronavírust, a delta variánnssal fertőződtek meg.

"Nagyon meg voltunk ijedve, amikor a nyaraláson – mint később kiderült, a Covid miatt – elkezdett fájni a hasam. Szerencsére kiderült, hogy minden rendben van, a vírustesztem pedig most már negatív. Rögös út vezetett a boldogsághoz, és ugyan vannak természetesen a terhességgel járó rosszulléteim, de nem bánom, hiszen nagyon régóta vártunk erre" - mondta a lapnak Eszter.

Hajdú Péternek ez a baba lesz a harmadik gyermeke, Sarka Katával való házásságából született a most már 12 éves Noémi és a 11 éves Dávid.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.