Müller Péter: "Ha szeretet szemével látsz, nemcsak megérted a párodat..."

Forrás: Shutterstock -
boldogság Müller Péter szerelem heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Ha a szeretet szemével látsz, nemcsak megérted a párodat, nemcsak megérzed, hanem egy időtlen pillanatig átéled, hogy Én vagyok Te. Beleéled magad.

Fáj, ami neki fáj, félsz, amitől ő fél, hiszed, amit ő hisz, szenvedsz, amitől ő szenved, tévedsz, ahol ő eltévedt, és boldog vagy, amikor ő boldog. Stigmának nevezik azokat a jeleket, amiket szerelmes apácák hordoznak magukon, amikor Krisztus sebeit nézték. Ez a tekintet ilyen veszélyes. Nincs benne ítélet, vélemény, sajnálat, rávetítés, csak mély beleélés. Sőt, átélés.

"Ha szeretet szemével látsz, nemcsak megérted a párodat..." Forrás: Shutterstock

Nem veszélytelen így nézni, mert az azonosuláshoz el kell felejteni magadat. Utána mondhatsz neki minden okosat, jó tanácsot, értő szavakat, kritikát, mert már tudod, hogy kivel beszélsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.