Egy évvel felesége halála után John Travolta eladta álomotthonukat: itt hunyt el Kelly

Forrás: AFP/2020 Getty Images/Sarah Morris -
John Travolta feleség ingatlan otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelly Preston, John Travolta imádott felesége 57 évesen hunyt el 2020 júliusában, a mellrákkal vívott kétéves harc után. 

A színészt nagyon megviselte szeretett felesége elvesztése, most pedig úgy döntött, hogy túlad azon a luxusotthonon, amiben Kelly Preston elhunyt. John Travolta 1,2 milliárd forintot kapott a floridai Clearwaterben lévő házáért, de valószínűleg amúgy sem voltak anyagi nehézségei, ugyanis idén májusban azt a luxusotthont is eladta, amit még esküvőjük után vásároltak feleségével - írja a New York Post.

John Travolta eladta a luxusotthont, ahol volt feleségével éltek. Forrás: AFP/2020 Getty Images/Sarah Morris

Az 1,2 hektáros területen található vízparti modern kúria Clearwater kikötőjének nyugati partján fekszik, és gyönyörű kilátás tárul onnan a tengerpartra és a látképre. A luxusotthon öt hálószobából, egy kétszintes családi szobából, étkezőből, konyhából és reggelizőteremből áll.

A képeket a luxusotthonról itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.