Mégis mi történt Dominikán? Egymás után szakítottak a párok az Exatlon után

Forrás: TV2 -
Móricz Dániel Exatlon Hungary Palik László Szente Gréta párkapcsolat Somhegyi Krisztián szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha ennyi pár nem szakított még egy televíziós vetélkedő után, mint idén az Exatlon Hungary-t követően. Vajon a távolság ölhette meg a kapcsolatokat?

Somhegyi Krisztián még az első évfordulót sem élte meg korábbi barátnőjével, Ágival. A dominikai vetélkedő véget vetett a szerelemnek, pedig Ági még videóüzenetet is küldött a Dominikán versenyző párjának.

Szente Gréta hirtelen szakítása is mindenkit meglepett, pedig a lány nem győzte hangsúlyozni az Exatlon alatt, mennyire szereti a Magyarországon maradt barátját, és érzésein a több ezer kilométeres távolság sem változtat - írja a Story Magazin.

A legnagyobb port Marsi Anikó és Palik László válása kavarta. Forrás: TV2

Móricz Dániel nem először volt távol párjától, de 6 év után mégis búcsút mondtak egymásnak, pedig már küszöbön állt a lánykérés.

A legnagyobb port azonban Palik László és Marsi Anikó szakítása kavarta. Egyesek szerint a távolság miatt futott zátonyra a kapcsolatuk, mások szerint mindez már csak a következmény volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.