Ezt tette Kiss Ramóna és férje, hogy elkerüljék a válást

Lékai Máté Lékai-Kiss Ramóna Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második nászútra ment Kiss Ramóna és férje, Lékai Máté. Kettesben utaztak Olaszországba, kisfiukat, Noét nem vitték magukkal.

A műsorvezető a HOT! magazinnak mesélt a csodás utazásról; négy napot töltöttek Olaszországban. Bár Noé nagyon hiányzott nekik, úgy érezték, szükségük van arra, hogy kettesben töltsenek egy kis időt.

"Gyakorlatilag ez egy második nászút volt, ami fantasztikusan sikerült. (...) Egy egészséges párkapcsolathoz elengedhetetlen, hogy legyenek kettesben töltött pillanatok, minőségi, közös idő, az, hogy kizárólag egymásra koncentráljunk. Szerelmesek vagyunk, de ahhoz, hogy azok is maradjunk, kellenek az ilyen élmények. Az utazások minden párkapcsolatra jó hatással vannak, és hozzájárulnak ahhoz, elkerüljünk egy válást" - mondta a lapnak Ramóna, aki több fotót is posztolt az utazásról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.