Örökre búcsúzik Cseh Laci: "A végletek embere vagyok, vagy csinálok valamit vagy nem"

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
úszás búcsú vége Cseh László Tokio 2020 olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseh László utolsó olimpiája volt a tokiói, az úszó végleg elbúcsúzik a versenyzéstől.

Cseh László öt olimpián vett részt, a tokiói volt számára az utolsó. Azt mondja, végleg befejezi az úszást, jól esik az érzés, hogy nem az edzésekhez kell igazítania a mindennapjai. Még nem tudja, mivel fog foglalkozni a jövőben, de mielőtt bármibe belekezd, szeretne egy kicsit unatkozni, a feleségével nyaralni, kirándulni.

Cseh László örült, hogy így tudta lezárni a pályafutását Forrás: MTI/Kovács Tamás

"Nem gondolom, hogy az úszósportban kell maradnom. Hála Istennek úgy érzem, hogy ez fontos, hogy nem kell mindig ahhoz ragaszkodni, amit már ismerünk. Ez lenne a legkönnyebb, hogy a medencéből kiszállva a szövetségben kezdjek el dolgozni, de nem biztos, hogy számomra ez lenne a legjobb" - mondta el a Reggeli műsorában. Hozzátette, azt sem gondolja, hogy edzőnek alkalmas lenne. A szakmai tudása valószínűleg meglenne, de nem érzi magát alkalmasnak arra, hogy gyerekekkel foglalkozzon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.