Félmeztelenül, egy kéményben találtak rá a 18 éves zenész holttestére

halál holttest eltűnés félmeztelen zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mai napig nem tudni, mi történhetett a 18 éves zenésszel, aki sétálni indult, de soha nem ért haza.

A 18 éves Joshua Maddux sétálni indult Coloradóban, de sosem ért haza. A rejtélyes eltűnésről a Daily Star számolt be: a lap azt írja, a fiút öt nappal azután nyilvánították eltűntnek, hogy szó szerint köddé vált. Családja azt remélte, a srác egyik nap hazaállít, azonban erre sosem került sor, Joshua ugyanis meghalt.

Holttestét 2015-ben találták meg egy kéményben, kevesebb mint egy mérföldre az otthonától. Maradványai akkor kerültek elő, amikor úgy döntöttek, lebontják az elhagyatott épületet. Joshua alul meztelenül, lábaival a feje fölött, magzatpózban hevert a kéményben, szervezetében nem találtak kábítszert, és sérülések sem voltak rajta. Joshua ruhái a kandalló mellett voltak szépen összehajtva. A titokzatos halálesetet már nem vizsgálják a hatóságok, de több történet is kering arról, mi történhetet -írja a Ripost a Daily Star cikke alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.