38 éves, de még soha nem szexelt ez a dögös olimpikon - ezért ragaszkodik a szüzességéhez - Fotók

szexi atléta szüzesség olimpikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
  Lolo Jones amerikai gátfutó 38 évesen még mindig ragaszkodik szüzességi fogadalmához. Elmondása szerint annak a férfinak adja először oda magát, aki feleségül veszi. 

Lolo Jones amerikai gátfutó már gőzerővel készül a 2022-es pekingi téli játékokra, ugyanis az idei olimpiáról a koronavírus miatt lemaradt.

"Mivel a koronavírus miatt hónapokat hagytam ki az edzésmunkából, most már marad a B tervem. Tokió tehát kimaradt, de jövőre a pekingi téli olimpián, a kettes bobok versenyében ott akarok lenni" - nyilatkozta a sportoló.

A szexi gátfutó évekkel ezelőtt meglepő kijelentést tett Twitter-oldalán: elárulta, hogy annak a férfinak tartogatja a szüzességét, aki oltár elé vezeti.

"A múltban sokan legyeskedtek körülöttem. Ám amikor kijelentettem, hogy szó sem lehet szexről, hirtelen eltűntek a környezetemből"

- mondta a Sports Illustratednek Jones.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.