Ezt gondolja Marsi Anikó új párjáról Palik László

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Palik László Marsi Anikó új párja válás Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap kapták lencsevégre először Marsi Anikót és új párját, Gábort. Egy ismerős szülinapjára igyekeztek, Anikó fiai is velük voltak. A család egyik névtelenséget kérő barátja elárulta, hogy Vilmos és Vince az édesanyjuknál laknak, nem Paliknál.

"Nem igaz, hogy az apjuknál élnek a gyerekek. Anikó és Laci továbbra is a legnagyobb egyetértésben, közösen nevelik a fiúkat, akik rengeteget látják az édesapjukat. Laci sokat van velük, igyekszik annyi időt tölteni a gyermekeivel, amennyit csak tud, de a gyerekek továbbra is Anikóval laknak, ahol Gábor egyre gyakoribb vendég" - mondta az ismerős.

Az informátor azt is elárulta a Blikknek, hogy nem csak a gyerekek, Palik László is találkozott már az őssejtszállítással foglalkozó Gáborral, és nagyon szimpatikusnak találta a férfit.

Marsi Anikó új párját Palik László is szimpatikusnak találja Fotó: Szabó Gábor - Origo

Marsi Anikó nem kívánt nyilatkozni a lapnak, annyit azonban elismert, hogy már egy ideje egy párt alkotnak Gáborral, szeretik egymást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.