Palik László és Marsi Anikó házasságának még nincs vége: "Vissza fognak térni egymáshoz"

Forrás: TV2 -
Palik László házasság Frabato Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre úgy tűnik, hogy Palik László és Marsi Anikó mások oldalán találták meg a boldogságot, de meglehet, hogy a kettejük kapcsolata még nem zárult le teljesen. Egyesek szerint van esély arra, hogy visszataláljanak egymáshoz. 

Palik László és Marsi Anikó házassága véget ért, de lehet, hogy nem végleg. Habár mindketten új párra találtak már, mint ismert, Marsi Anikó Szulák Andrea volt kedvese mellett találta meg a boldogságot, Palik László pedig egy fiatal lány oldalán. Választásaik azonban nem biztos, hogy véglegesek, Frabato mágus szerint legalábbis a számok szerint van esély a békülésükre.

Marsi Anikó és Palik László még kibékülhetnek Forrás: TV2

a mostani kapcsolataik pedig pont a 7 éves ciklusuk közepén jött, vagyis ezek inkább csak fellángolások. Ilyenkor mindig ellentétes váltás jön,

"Két-három év múlva pont elérnek abba a korba, amikor van egy visszaforgás, visszatekintés. Így én a számok alapján valószínűnek tartom, hogy akkor vissza is fognak térni egymáshoz" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.