Kaley Cuoco megvenné a tokiói olimpia makacs lovát: jó életet akar neki biztosítani

színésznő tokiói olimpia kaley Cuoco olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő imádja a lovaglósportot.

Mi is hírt adtunk a tokiói olimpia egyik legkülönösebb esetéről: a női öttusázó, Annika Schleu a lovaglásnál nem tudott elindulni a Saint Boy nevű lóval. Az állat nem engedelmeskedett, hiába csapkodta a versenyző a pálcájával, és a történés óriási felháborodást keltett. Azóta a Német Állatvédők Szövetsége állatkínzás vádjával feljelentette Schleut és edzőjét, az öttusában pedig szabályváltozás lesz az eset miatt.

Nos, a ló körüli botrány még mindig nem csendesült el, Kaley Cuoco amerikai színésznő - aki idén költözött össze szerelmével - ugyanis Instagram-oldalán szólalt fel a ló mellett, és azt írta, megvásárolná Saint Boyt.

"Kötelességemnek érzem kommentálni ezt a gyalázatos esetet. Gusztustalan visszaélés volt ez a sportban, amit szeretünk. Szégyellheti magát a csapat. Ezzel nem tettétek büszkévé ezt a sportot. Most elítélnek minket.

Ez a versenyző és az edzője szégyenletes volt. Megveszem a lovat és megadom neki azt az életet, amit megérdemel. Csak mondjanak egy árat"

-írta az Agymenők sztárja, akit többen is csodálatosnak neveztek a felajánlása miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.