Csillogó gyűrű került Tolvai Reni ujjára: megtörténhetett, amire már senki nem számított

Forrás: facebook/Tolvai Reni -
gyűrű Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni és Kállay-Saunders András tizenegy éve, a Megasztárban szeretett egymásba. Sokszor felröppent a hír, hogy szakítottak, ám ők ezt rendre cáfolták. Az is igaz, hogy soha nem a nyilvánosság előtt élték magánéletüket, a zenei pályán is külön brandet építettek. Most azonban olyan történt, amire már senki nem számított...

Reni az Instagram-oldalán egy rövid videót tett közzé, megmutatta hatalmas, csillogó kővel díszített gyűrűjét, ami azt sejteti, eljegyezték.

Forrás: facebook/Tolvai Reni

"Még mindig megvan köztünk az a tűz, mint az elején volt. Sokan ezt kétségbe vonják, mert nem teszünk ki közös fotókat, de számunkra ez nem fontos. Az esküvő már más téma, mert még mindig várok a lánykérésre, de nem akarom nyomás alá helyezni a páromat. Bízom benne, és nagyon szeretnék esküvőt" - nyilatkozta tavaly az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.