Orrvérzésig edzett Rubint Réka: "Nem voltam hozzászokva ahhoz a fajta terheléshez"

Rubint Réka orrvérzés futás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közös edzés jó hatással van a párkapcsolatra. Az emberek egy része sokkal komolyabb teljesítményt nyújt akkor, ha a szerelmével együtt mozog. Így volt ezzel Rubint Réka is, amikor életében először ment Norbival futni.

Réka egy emelkedőn futott, ahol még sosem járt. Annyira megerőltette magát, és annyira kitartó volt, hogy eleredt az orra vére.

"Életem első közös futása vele szó szerint orrvézéssel végződött, mert annyira nem voltam hozzászokva ahhoz a fajta terheléshez, az emelkedőn futáshoz. És hát 23 éves voltam, nyilván meg akartam mutatni a hét évvel előttem járó férjemnek, hogy márpedig én tudom tartani a tempót és még gyorsabb vagyok mint ő, hogy mire felértünk a házhoz a hegytetőre, eleredt az orrom vére" - mesélte Réka a Tényeknek. Hozzátette, Norbi nagyon jól kezelte a váratlan helyzetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.