Szandi megdöbbentő vallomása: "Nem akarok megfelelni annak a makulátlan képnek, amit sokan gondolnak rólam”

házasság vallomás énekesnő Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű énekesnő, Szandi és férje, Bogdán Csaba 29 éve élnek boldog házasságban. A háromgyermekes édesanya most elárulta, minek köszönhető, hogy ennyi idő után is kiegyensúlyozott és harmonikus a magánélete.

A rock n' roll koronázatlan királynője, Szandi három gyermek édesanyja és 29 éve él szerelemben férjével, Bogdán Csabával. Az énekesnő elárulta, hogy minek köszönheti, hogy ennyire kiegyensúlyozott az élete.

"Nem a tökéletesség, hanem a természetesség híve vagyok. Igyekszem nem túltolni a dolgokat, és nem kifelé élni. Amit magamból adok – a színpadon, a közösségi oldalaimon vagy esetleg egy interjú alkalmával –, abban nincs semmi mestersékeltség, görcsösség. Hiszen nem akarok megfelelni annak a makulátlan képnek, amit sokan gondolnak rólam"

– mesélte a Best magazinnak Szandi.

Szandi 29 éve boldog házasságban férjével, Bogdán Csabával Forrás: Instagram/Szandi

A büszke feleség arról is mesélt, hogy szerinte mi a tökéletes házasságának a titka.

"Csabival mi ketten egy igen erős szövetség vagyunk. Minden akadály, ami elénk gördült, csak megerősített bennünket. A mai napig jóéjt puszival fekszünk le, fogjuk egymás kezét az utcán, és még mindig képesek vagyunk órákat beszélgetni.

(...) És igen, szerencsés nőnek érzem magam, hogy ilyen családom van, és hogy idén már 32 éve vagyok a zenei pályán. Hálás vagyok mindenért, és szeretném kimaxolni az életet" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.