20 évet letagadhat az 50 éves tévésztár: parányi bikiniben villantotta meg bomba testét - Fotó

fotó szexi Amanda Holden bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amanda Holden, a Britain's Got Talent egyik zsűritagja elképesztő formában van. Nem tudjuk, hogy a jó genetikának, a sok mozgásnak vagy az egészséges életmódnak köszönhető, de az 50 éves tévésztár legalább 15-20 évet letagadhatna.

Amanda Holden legutóbbi szexi fotója felrobbantotta a közösségi médiát. A médiasztár aprócska bikiniben támaszkodik egy sziklának, miközben megmutatja formás lábait, lapos hasát és csábos dekoltázsát. Amanda nem panaszkodhat a génjeire, sokan örülnének neki, ha 50 éves korukban így néznének ki.

A szexi médiasztár sosem volt szégyenlős. 50. születésnapja alkalmából teljesen meztelenül pózolt Instagram-oldalán, míg tavaly abból lett hatalmas botrány, hogy a nézők azt hitték, kilátszik a mellbimbója a Britain's Got Talent adása alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.